Wie ik ben.. Ik ben Frency Liefting.. ik ben getrouwd en samen hebben we een zoontje.

12 jaar terug ben ik begonnen op mijn pad naar wie ik ben. Na jaren van vele pijnen in mijn rug ben ik in aanraking gekomen met alternatieve geneeswijzen en heb ik spiritualiteit ontdekt. Dat opende vele deuren voor mij naar minder pijn en minder klachten, maar ook naar mijn eigen kunnen….. naar mijn eigen gaven: het helder weten en helder voelen en helder zien… Na een paar jaar kwam ons zoontje en heb ik alles op een laag pitje gezet. Ik was veel te druk met het leven, met de dingen die moesten.

Ik vergat weer wie ik werkelijk was, een lichtwerker.. Een vrouw met bijzondere mogelijkheden en doelen hier op aarde. Nu ruim een jaar geleden kwam voor mij een omkeer punt.

Ik wilde niks meer en had weer veel pijn. Emotioneel voelde ik niets meer…. geen verdriet, geen liefde; ik was mezelf verloren… tot ik op het punt kwam van NO MORE… Dit wil ik NIET meer… Ik wil leven vanuit liefde voor mezelf en vanuit kracht en staan voor wie ik ben.. Ik wilde niet langer vanuit angst leven, maar vanuit mijn eigen ware IK. Toen kwam de behandeling van BEING AUTHENTIC op mijn pad.. Teruggaan naar wie je werkelijk bent. Terug naar balans van voelen en weten. Terug naar je ware zelf. Hierdoor kwam mijn leven in een stroomversnelling van heling en liefde..; van vertrouwen naar mezelf en vertrouwen in anderen; van vertrouwen in mijn veiligheid en vertrouwen in het universum. Ik durfde al meer te zijn wie ik ben en waarvoor ik geboren ben om te zijn.

Na het volgen van de behandelingen ben ik bij Judith en Irene de opleiding gaan doen. Dat was eigenlijk voor mezelf, zodat ik kon gaan ervaren hoe ik nog meer voor mezelf kon gaan zorgen… maar wat er gebeurde was zo mooi… Ik kreeg de vraag of ik mensen wilde gaan behandelen. Natuurlijk voelde dit als een zegen, als mijn doel, als zo iets moois…. En zo is hier een paar maanden later mijn praktijk uit voortgekomen… Ik ben dankbaar voor alles wat op mijn pad komt. Ik ben dankbaar voor alles wat ik nog mag leren.. Maar ook ben ik heel nieuwsgierig naar wat ik Jou kan leren. Dat ik jou de boodschappen door mag geven die voor jou van belang zijn. Dat ik jou mag leren voelen wie jij werkelijk bent.. dat ik jou mag begeleiden in jou pad hier op aarde….